BEMUTATKOZÁS

Engedje meg, hogy bemutatkozzam:

Fábián Lajos vagyok, az Air-Com klímatechnika tulajdonosa

klíma kaposvárCégforma: egyéni vállakozás
Adószám: 51289711-2-34
Számlaszám: OTP Nagyatád 11743033-20031361
Telephely: 7562 Segesd, Rózsadomb u. 3.
Telefonszám: +36 30/385-60 11
E-mail: klima@air-com.hu
Elsődleges vállalási körzet: Somogy és Zala megye

1993-tól dolgozom a hűtőiparban. AirCom Klímatechnika néven 2001-ben alapítottam a jelenlegi vállakozást, melyben 5 fővel várjuk az Önök megrendeléseit.
Fő profilunk: klímatechnikai és légtechnikai berendezések értékesítése, üzembe helyezése, karbantartása, javítása és a kapcsolódó egyéb szerelési munkák elvégzése.
Forgalmazott termékeink telepítésén és üzembe helyezésén túl szervíz-szolgáltatással, karbantartással és javítással állunk az Önök rendelkezésére.
Teljesen felszerelt szervizautóinkkal szinte bármilyen elvárásnak azonnal meg tudunk felelni. Állandó tartozékuk a 6 méter magas alu állvány, lefejtő-, vákuumoló-, töltő készülék, professzionális ütve fúrók 68mm átmérőig, gyémánttárcsás horonyvágó, HILTI porelszívó, lánghegesztő, hidraulikus csőhajlító, R22, R410a, R407c hűtőközegek, rézcsövek, kábelek, kábelcsatornák, elektronikus szivárgáskereső valamint a minőségi szerszámok. 2007-től ipari gyémántkoronás magfúróval 60-132mm átmérőig vasalt betonfödémet is átfúrunk akár bérfúrás keretében is.
Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy meglévő és leendő ügyfeleink számára szakmailag a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy munkatársaink a legújabb technológiák, szakmai ismeretanyagok birtokában legyenek, így a legmagasabb vevői elvárásoknak is maximálisan megfeleljenek. Ezért érvényes szakmai vizsgával, nagy gyakorlattal és a környezetvédelmi előírások miatt szükséges arcképes “zöldkártyával”, a 3kg hűtőközegtöltet feletti berendezések kötelező szivárgás vizsgálatához “narancssárga” kártyával rendelkezünk. Az elmúlt évek alatt nyújtott minőségi szolgáltatásunkkal elértük, hogy nagyon sok megrendelőnkből visszatérő ügyfelünk lett.

Számunkra a szakszerű munkavégzésen túl a legfontosabb az Ön elismerése, megelégedése!

A munkahely biztosítása, értékeinek védelme, megóvása, valamint a munka közbeni porelszívás és takarítás a mi feladatunk. Az Ön hőszigetelt értékes homlokzatához nem támasztunk létrát, ekkor kizárólag állványról dolgozunk! Miután végeztünk és Ön elégedett a munkánkkal, rövid kezelési oktatás , a szükséges dokumentumok után átadjuk a működő klímaberendezést és felajánljuk a rendszeres karbantartását. Munkánkra rendszeres karbantartás mellett teljeskörű garanciát vállalunk. Az általunk végzett rendszeres karbantartás megnöveli a berendezések élettartamát, üzembiztonságát és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A szennyezett levegővel érintkező részek fertőtlenítésével megszüntetjük a baktériumtelepek kialakulását. Minden esetben felhívjuk az üzemeltető figyelmét a berendezések észlelt rendellenességeire, a várható meghibásodásaira, a szükséges javításokra és ezt írásban, munkalapon regisztráljuk.

Köszönöm, hogy időt fordított e néhány sorra, remélem, személyesen is meg fog győződni a fentiekről.

Tisztelettel: Fábián Lajos