AMIBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

klíma-nagykanizsa

Az általunk forgalmazott klímaberendezések telepítése, regisztrálása a nemzeti klímavédelmi hatósánál:

A telepítést megelőző ingyenes, teljes körű igényfelméréssel garantáljuk, hogy az Ön ingatlanának minden adottságát figyelembe véve néhány darabra csökkentjük a szóba jöhető berendezések körét, így könnyen kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző megoldást. Majd a kiválasztott a berendezést a legjobb helyre és a legmagasabb elvárásoknak megfelelő minőségben telepítjük. A telepítés után az Ön klímaberendezését a törvény szerint regisztráljuk a nemzeti klímavédelmi hatóság honlapján, így Önnek sem előtte, sem utána nincs teendője, minden papírmunkát Mi intézünk Ön helyett!


Klímaberendezés előcsövezése:

Megoszlanak a vélemények, hogy a kivitelezés melyik fázisában érdemes a légkondicionálókkal foglalkozni. Van, aki már az épülő ill. felújítandó lakás tervezéskor gondol rá, de az átlag felhasználónak csak akkor jut az eszébe amikor az első nyári hőség beköszönt. Gondolkozzunk időben! Nagyon sok kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat, ha az építkezés, vagy a felújítás elején elvégeztetik a klímaberendezés előcsövezését. Biztosan minden épületnek van olyan része (nappali, tetőtér stb.) ahol a nyári forróságban szükségessé válik a hűtés. Ezekbe a helyiségekbe érdemes már előre beépíteni a kívánt teljesítményű klímaberendezés alapjait.

Klímaszervizünk:

Nem hűt? Zajos? Fura szagot áraszt?
Ha úgy érzi, elromlott a klímája, keressen meg bármelyik elérhetőségünkön, vagy töltse ki űrlapunkat és a legrövidebb idő alatt felmérjük a hiba okát, ajánlatot adunk a javításra.


Megbeszéljük

img41Várjuk hívását!
Nekünk természetes, hogy Ön kérdésekkel fordul hozzánk.  Az Ön által felvetett problémát megbeszéljük kollégáinkkal, szükség esetén kiszállunk a helyszínre és biztosan megoldást találunk!

Nem hagyunk kétséget Önben, hogy a legjobb helyen jár, ha Minket választ.